BloggProffs

Minus me

Det har varit en fin dag! Matteprovet kändes faktiskt helt okej, sådär att jag lämnade in det utan att skämmas och se hans besvikna blick framför mig. Våran lärare är en sån som blir besviken när vi glömt hans formler. Såna är de värsta! Way mycket bättre med dom som blir skadeglad när dom får sätta en bock i kanten..

Sedan tog jag och sötaste Ida en sväng på stan inklusive fika på Törners <3 Köpte lite Björn Borg-underkläder (något som gör mig överlycklig), en t-shirt på Gabriels samt lite hårinpackning. Denna satans vinter gör allt på mig till russinfeeling, jag hatar det! Gillar inte när saker är torra, det ska vara…. Öh (här skulle jag kunna använda jättefina ord, dock opassande för min seriösa blogg) ÅTERFUKTADE :D

20050822_230845_48552100.jpg

Imorn får vi oss lite kärlek Jennygumman! Min alldeles egna valentine <3

Puss!

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu