BloggProffs

HÅKAAAN!

Likamed kärlek!

Han var ju bara så sjukt bäst, även denna gång, kom ju på att det var tredje gången jag såg han live <3 jag o jennsan armbågade oss fram på tredje raden, trångt som faan, och sen när håkan till slut kom ut på scenen kastade sig folk som galna! helt omöjligt att andas normalt, och dessutom slängde sig folk från sida till sida så man almost blev nertrampad. haha, kände mig såå nära att svimma så jenny armbågade sig ut därifrån med mig efter :P Sen stod vi bakom den galna fjortisklungan där man faktiskt kunde både andas och se håkan – the one and the only <3

han var ju bara så kung, ah, omöjligt o beskriva! smärtan i fötter, öron o diverse andra kroppsdelar tyder på att vi hoppade som galningar iaf… IH!

dsc00986.JPG

KÄRLEEK!

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu